Naambadges nu direct bij de fabrikant bestellen.

Badges en naambadges

Badges & naambadges worden al meer dan 35 jaar produceert door Badges.nl in alle maten en uitvoeringen. Door jarenlange ervaring is dit het adres voor al uw badges, congresbadges, congreshouders en vele andere soorten badgehouders. Wij beschikken over de know-how en de ervaring om U optimaal te adviseren over de aanschaf van de voor U meest geschikte badges.

Badges op maat:

Transparante PVC naambadges, direct van de fabrikant. De standaardmodellen zoals badges met een clip en speld, naam badge met speld of badgehouder met bretelclip zijn uit voorraad leverbaar. U besteld bij de producent, wij kunnen de uitvoering van de badge geheel naar wens aanpassen. Elke kleur en uitvoering is mogelijk. Voor een unieke uitstraling van de bezoekersbadge kunnen wij deze ook naar wens bedrukken. De standaard meegeleverde kaartjes kunnen wij voorzien van een logo, bedrijfsnaam en naam van de persoon.

Meer dan badges:

Badges.nl beschikt over een groot assortiment aan transparante naam badges. Wij produceren de badge in verschillende materialen en prijsklassen. Maar wij zijn ook uw specialist om samen met u een alternatief presentatieproduct te ontwikkelen zoals ringbanden, mappen, tabbladen, showtassen, L-mappen en vele andere presentatieproducten.

Wij zijn gespecialiseerd in het produceren van:

  • Kwalitatief hoogstaande badges
  • Badges tegen messcherpe prijzen
  • Een snelle levertijd en goede service staan voorop